Tammikuu toi mukanaan hienoja uutisia Vaasan yliopistosta, missä suoritettiin jo 5000. EXAM-tentti sen jälkeen kun järjestelmä otettiin syksyllä 2016. Sähköisen tenttimisen suosio on noussut Vaasassa nopeaa tahtia ja sitä on entisestään vauhdittanut uuden isomman tenttiluokan avaaminen alkuvuodesta 2018. Sähköinen tenttiminen on kerännyt kannatusta niin opiskelijoiden kuin opettajien keskuudessa.

”Yliopiston yleinen linjaus on, että sähköistä tenttimistä lisätään. Tätä linjausta tukemaan syksyllä 2018 yliopiston Tutkimus- ja koulutusneuvosto teki päätöksen kandidaatin tutkinnon kypsyysnäytteiden siirtymisestä pääsääntöisesti sähköisiksi 1.1.2019 lähtien. Järjestelmän aseman vakiintumisen myötä seuraava askel on alkaa miettiä tapoja, miten saada EXAMin käyttö jakautumaan tasaisimmin lukuvuodelle. Yksi lähestymiskulma tähän on kesäajan opiskelun mahdollistaminen.”

Käy lukemassa koko artikkeli Vaasan yliopiston sivuilta: https://www.univaasa.fi/fi/news/vaasan_yliopistossa_5_000-sahkoinen_tentti/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: