Opiskelijat saavat joustavat mahdollisuudet valita tenttiaikansa ja -paikkansa, myös muun kuin oman kotikorkeakoulun tiloissa.

Miten opiskelija hyötyy EXAMista?

Ajatella, voit ilmoittautua tenttiin selaimen kautta millä tahansa päätelaitteella ja suorittaa tenttisi lähestulkoon milloin haluat! EXAM-tentti on tasa-arvoinen, vapaampi vaikkakin valvottu, tapa tenttiä.

”Aivan mieletöntä meininkiä! Jatkakaa samaan malliin siellä! Tämä on ihan huippu juttu! Olen niin kyllästynyt ollut näihin 200 ihmisen massatentteihin. Olen vasenkätinen ja aina oli ikävää. Nyt sai yksin rauhassa rustata tehtävät kuntoon.”

Tarkista, että tentin voi tehdä EXAMilla, suunnittele ja varaa tenttiaika ja tenttitila, suorita tentti. Helppoa, eikö? Voit todeta sen itse vaikkapa tutustumalla käyttöohjeisiin. Mitkä korkeakoulut ovat jo ottaneet EXAMin käyttöön? Tarkista tilanne yhteystiedoista!

”Vaikka pidänkin perinteisistä paperitenteistä ja olen tehnyt vain yhden exam -tentin, tekisin sellaisen mielelläni uudelleen, sen verran helppoa se oli ja tila rauhallinen”

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: